Albo Bor

Ukrasni Paneli

E-mail Print PDF

 

U mogućnosti samo da Vam ponudimo veliki broj standardnih modela aluminijumskih i pvc panela! Takođe ćemo, profesionalno i kvalitetno napraviti i prilagoditi model po Vašem nacrtu. Velika paleta ispuna, i dekorativnih stakala Vam takođe stoji na raspolaganju. Same ispune odlično dihtuju i imaju odlične osobine kad je izolacija u pitanju. Svim panelima vrhunskom izradom osiguravamo stabilnost i postojanost u svim vremenskim uslovima. Ispune mogu biti raznih oblika i dimenzija, mogu se kombinovati sa dekorativnim staklima, što je opet sve u skladu sa Vašim konkretnim željama i planovima! Najširu primenu ispuna imamo kod ulaznih i sobnih vrata, koja pored svoje same funkcije čine i jako bitan estetski detalj. Naša firma ima moderan pogon za izradu svih vrsta panela. Proizvodimo različite vrste panela i to: Panele sa ukrasnim kornizama od aluminijuma, panele sa eloksiranima aplikacijama i pvc ukrasne panele.

Ukrasni paneli sa kornizama od aluminijuma:

U ponudi imamo veliki broj modela, koje možete izabrati po zelji iz našeg kataloga ili možemo zajedno dizajnirati model, po Vašim zahtevima. Paneli se izrađuju u 4 osnovne boje: bela, silver, braon i s22, ali je moguća izrada panela u svim postoječim bojama po RAL karti boja. Paneli mogu biti 20mm ili 24mm debljine, u zavisnosti da li su u pitanju aluminijumska ili pvc vrata. Moguće je kombinovati sa svim vrstama dekorativnih stakala. U staklima mogu biti ukrasne lajsne i to u dve osnovne boje-beloj i zlatnoj.

 

Ukrasni paneli sa aplikacijama od eloksiranog lima:

U ponudi imamo veliki broj modela, koje možete izabrati po zelji iz našeg kataloga ili možemo zajedno dizajnirati model, po Vašim zahtevima. Paneli se izrađuju u 4 osnovne boje: bela, silver, braon i s22, dok je osnovna aplikacija silver, ali je moguća izrada panela i aplikacija u svim postojećim bojama po RAL karti boja. Paneli mogu biti 20mm ili 24mm debljine, u zavisnosti da li su u pitanju aluminijumska ili pvc vrata. Ukrasna aplikacija je od eloksiranog lima, debljine 1mm. Moguće je kombinovati sa svim vrstama dekorativnih stakala.

 

PVC ukrasni paneli:

Paneli se izrađuju od najkvalitetnijih pvc listova Nemačkog proizvođača PROFINE. Listovi su debljine 1.3mm. Paneli mogu biti 20mm ili 24mm debljine, u zavisnosti da li su u pitanju aluminijumska ili pvc vrata. Moguće je kombinovati sa svim vrstama dekorativnih stakala. U staklima mogu biti ukrasne lajsne i to u dve osnovne boje-beloj i zlatnoj.